Super Moto
Image default
Recreation / Motorcycles

Vandaag uw auto verkopen

 

Wilt u vandaag uw auto verkopen? Maak dan gebruik van de autoveiling. Een autoveiling is een systeem waarbij u online uw auto aanmeld voor verkoop. Autobedrijven kunnen een bod op uw auto uitbrengen en u krijgt te horen hoeveel de hoogste bieder voor uw auto over heeft. De veiling duurt slechts 24 uur dus u hoeft niet lang te wachten. Het mooiste van alles is dat het geheel kosteloos is.

Groot bereik    

De autoveiling heeft zeer veel autobedrijven in haar netwerk zitten. Hierdoor zijn er altijd meerdere bedrijven die interesse hebben in uw wagen en daar een goed bod voor over hebben. Deze autobedrijven worden automatisch bericht zodra uw auto in de veiling komt te staan. Vanaf dat moment kunnen zij een bod uitbrengen.

24 uur

De autobedrijven krijgen slechts 24 uur de tijd om te bieden. Hierdoor wordt de veiling een stuk actiever en komt er sneller een goed bod tot stand. Dit is mede dankzij het feit dat de bedrijven ook elkaar kunnen overbieden. Na 24 uur sluit de veiling en wordt het hoogste bod bekend gemaakt. Bevalt het bod u dan kunt u er voor kiezen om de auto te verkopen. Vind u het bod niet hoog genoeg dan hoeft u niets te doen. Na 3 dagen vervalt het bod en kunt u de auto daarvoor niet meer verkopen.

Geen kosten

Uw auto aanmelden bij de autoveiling is kosteloos. Ook het ontvangen van het hoogste bod en de auto verkoop zijn gratis. U betaald dus nooit iets. De auto wordt gratis bij u opgehaald en het papierwerk evenals de uitbetaling worden correct afgehandeld.

Geen keuring voor verkoop

Heeft u geen keuring voor verkoop? Geen enkel probleem. U kunt namelijk de auto verkopen zonder keuring! De autobedrijven die aangesloten zijn kunnen ook uw auto kopen wanneer u geen keuring voor verkoop heeft. U kunt dus altijd uw auto verkopen. Probeer het gratis uit.