Super Moto
Image default
Recreation / Motorcycles

De tandarts apparatuur van All Dent

All Dent heeft een breed scala aan tandartsapparatuur, zo zit er altijd iets bij wat bij uw manier van werken past. Wij zorgen er natuurlijk voor dat al onze apparatuur past bij een duurzame en professionele manier van werken. 

Tandarts apparatuur van de beste kwaliteit

Bij All Dent staat het leveren van kwalitatief hoogstaande tandarts apparatuur centraal. Wanneer wij uw nieuwe apparaten hebben geleverd, wilt u natuurlijk ook dat uw apparaten van hoge kwaliteit blijven. Wij weten als geen ander dat uw apparaten niet stil kunnen komen te staan, continuïteit is erg belangrijk voor het draaiende houden van uw praktijk. Daarom hebben wij een technische dienst die ervoor zorgt dat uw apparatuur op een duurzame manier optimaal kan worden gebruikt en van hoge kwaliteit blijft. Onze technische dienst kan bij storingen op korte termijn bij u zijn. Bij kleine problemen levert onze technische dienst telefonische ondersteuning, maar zij komen ook regelmatig langs om alles te controleren en op die manier storingen te voorkomen. Kortom: kwaliteit tegen een betaalbare prijs met een uitstekende service. 

Onze andere producten

Naast alle apparaten die u nodig heeft in uw tandartspraktijk, is het bij ons ook mogelijk om uw inrichting door ons te laten verzorgen of een nieuwe behandelunit aan te schaffen. Wanneer u kiest voor een praktijkinrichting van All Dent kiest u voor kwaliteit en gemak. Wij weten precies wat er belangrijk is bij de inrichting van uw tandarts praktijk en denken graag met u mee om de meest ideale omgeving te creëren voor u en uw patiënten. 

Over ons

All Dent is een familiebedrijf met als belangrijkste drijfveer een goede relatie. Onze klanten zijn onze eerste prioriteit. U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw gehele praktijkinrichting, maar ook voor losse onderdelen. Voor al onze klanten doen wij ons best, of u nu een grote of een kleine praktijk heeft. Wij geven elke praktijk de volle aandacht en de optimale service. Wilt u eerst wat inspiratie opdoen of eens in gesprek met onze vakkundige collega’s over de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze showroom in Veenendaal.