Super Moto
Image default
Recreation / Motorcycles

Dozen Brussel

U zoekt dozen in Brussel? Dan kunt u bij Dozenhal, de expert in kartonnen dozen in België, terecht voor een groot assortiment diverse dozen, zowel nieuwe als tweedehands kartonnen dozen. Van postdozen tot en met verzenddozen, u bent verzekerd van zeer scherpe prijzen voor onze dozen. Kiest u voor onze tweedehands dozen, dan zijn de meeste dozen niet meer dan één keer gebruikt en voldoen daarom nog aan onze strenge eisen betreffende de kwaliteit. 

Kartonnen dozen Brussel 

Dozenhal heeft ruim 2500 kartonnen dozen nabij Brussel op voorraad. Wij kunnen onze dozen die gemaakt zijn van golfkarton direct uit voorraad leveren. Er is een verschil in de sterkte van de dozen. U kiest voor enkel of dubbel golfkarton. Vervoert u zware spullen in uw dozen, kies dan voor dubbel golfkarton, deze dozen zijn sterker. Heeft u snel een grote hoeveelheid kartonnen dozen nodig, dan zijn wij de juiste partij voor u. Bestelt u vandaag, dan kunnen wij de dozen morgen al bij u afleveren. Dat komt omdat wij met een onafhankelijk transportbedrijf werken. U betaalt bovendien geen transportkosten als u voor meer dan €700,- aan dozen bestelt.

Verpakkingsmateriaal

Als u iets wilt versturen of vervoeren in onze kartonnen dozen dat breekbaar is, heeft u baat bij ons verpakkingsmateriaal. Dit materiaal beschermt uw goederen. Denkt u aan papier, luchtkussenfolie of tape. Tip: ook handig als u kleine producten moet vervoeren en te voorkomen dat uw goederen gaan schuiven in de doos.

Massieve platen

Dozenhal heeft ruim 10.000 pallets met dozen opgeslagen in 6 hallen. We richten ons daarom ook met name op bedrijven. Dat doen we al bijna 35 jaar. Naast dozen kunt u ook bij ons terecht voor massieve platen. Deze zijn ideaal om kartonnen dozen met uw producten op elkaar te stapelen zonder dat ze doorzakken of omvallen. Legt u er een massieve plaat tussen namelijk, dan verstevigt u de kartonnen dozen. Onze massieve platen zijn veelal gebaseerd op pallet maten, zoals 112 bij 142 centimeter. Zoekt u een andere maat massieve plaat? Laat het ons weten, wij kunnen onze massieve platen ook op maat voor u snijden. 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan via de website.