Super Moto
Image default
Recreation / Motorcycles

Jongensfiets 26 inch

Jongens houden van buitenspelen en gaan graag hun eigen gang. Op welke manier kan dat nou beter dan op een 26 inch jongensfiets? Genieten van de buiten lucht terwijl de wind door de haren waait. Jongens rond de leeftijd van 10 tot 14 jaar beginnen net zelf de wereld te ontdekken en komen er achter dat er veel meer is dan allen de eigen woon wijk. Bij deze leeftijd horen allemaal nieuwe leuke ervaringen die ze het hele leven nog zullen herinneren. Het zijn de eerste echte stappen naar een volwassen leven. Deze avonturen kunnen niet meer beleefd worden op een simpele kinderfiets. Nee, de fietsen waar deze jongens op rijden lijken al sprekend op fietsen voor volwassenen. Fietsen met de maat 26 inch zijn geschikt voor jongens van ongeveer 140 tot 152 cm. Natuurlijk kan de lengte op deze leeftijd nog al verschillen door de opkomende groeispurt en pubertijd. Om er achter te komen welke fietsmaat bij u zoon past, kunt u hier de framemaat berekenen.

Modellen jongensfiets 26 inch

Bij Ado Bike heeft u de keuze uit veel verschillende jongensfietsen. Niet alleen qua kleur, maar denk ook aan specificaties en modellen. Bij Ado Bike heeft u op het Altec assortiment altijd de laagste prijsgarantie. Als uw zoon gelijk aan de slag wilt met zijn nieuwe stalen ros, dan bestaat er ook de optie om de fiets rijklaar geleverd te laten worden.

Een paar van onze meest populaire jongensfietsen van 26 inch zijn: de transportfiets, stadsfiets, racefiets en mountainbike.

Transportfietsen zijn een zeer praktisch fiets model waarmee allerlei dingen vervoerd kunnen worden. Denk aan schooltassen, boeken en een krat of mand. Wanneer er een krat of mand op de voordrager staat kunnen daar nog meer spullen in gestopt worden. Transportfietsen komen steeds meer voor tegenwoordig. Uiteraard kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren.

Stadsfietsen spreken eigenlijk voor zich. Deze fietsen zijn ideaal voor dagelijks gebruik naar bijvoorbeeld school, bijbaantje of vrienden. Veel fietsen beschikken over versnellingen, hierdoor blijft het fietsen van langere afstanden ook een plezier. Naast de standaard effen kleuren, zijn er ook veel verschillende kleurcombinaties mogelijk.

Aan het oefenen voor de tour de France, of gewoon snel fietsen omdat het leuk is? Op de racefietsen van Ado Bike kan het allemaal. Met een sportief uiterlijk en mooi design lijken deze fietsen helemaal op het echte werk. Door het hoge aantal versnellingen blijft de rijstand altijd optimaal voor het omliggende terrein.

Mountainbikes zijn gemaakt om lekker mee te crossen. Door een bos, over de duinen, langs een onverharde weg, het maakt niet uit. Voor een mountainbike is het kinderspel. Veel jongensfietsen met en mountainbike model hebben extra vering die de schokken dempt wanneer er over een hobbelige weg gereden wordt.

Voor een kijkje in het gehele assortiment kunt u terecht op onze webshop, of in een van onze 4 filialen. Stel gerust vragen aan ons gekwalificeerd personeel. Zij helpen u graag verder! Ook kunt u altijd terecht voor het maken van een vrijblijvende testrit.

http://www.youtube.com/watch?v=Dm8cs-gf88U&t=17s

https://www.adobike.nl/jongensfiets/jongensfiets-26-inch