Super Moto
Image default
Vervoer en transport

Gespecialiseerde garage voor trucks in Antwerpen

Moeten uw trucks dringend hersteld of nagekeken worden en zoekt u een professionele garage in Antwerpen? Dan helpen de ervaren garagisten van garage BDB Truck & Trailer Repair in Hoboken u daar graag mee verder. Zij staan klaar voor al uw vragen in de gespecialiseerde vrachtwagengarage. De herstelling kan gaan van een volledig onderhoud tot slechts een kleine aanpassing zodat u opnieuw veilig de baan op kunt. Reken steeds op de beste persoonlijke service. In deze garage heeft u nooit onnodige kosten, aangezien ze enkel repareren wat noodzakelijk is om veilig te kunnen reizen. Een herstelling is dan ook snel gebeurd zodat u geen tijd hoeft te verliezen.

Alle diensten voor een grondig onderhoud van uw truck

Bent u nog op zoek naar een professionele garage voor trucks in Antwerpen? Dan zit u goed bij BDB Truck & Trailer Repair. De ervaren garagisten staan in voor een grondig onderhoud van uw trucks. Eventuele herstellingen of vervangingen worden uitgevoerd met de nodige precisie en flexibiliteit. De garage is een gecertificeerd installateur van tachografen, snelheidsbegrenzers en signalisatie. Bovendien kunt u ook uw tachograaf tweejaarlijks laten ijken in de garage. Naast camions of vrachtwagens zijn ook aanhangwagens of bussen zijn er altijd welkom. Tot slot is het ook mogelijk om een takelwagen voor de depannage van trucks te verzorgen. Nadien wordt elk voertuig meteen naar de garage gebracht voor een onmiddellijke herstelling. Zo hoeft u geen twee onafhankelijke diensten aan te spreken om uw vrachtwagen te repareren.

Bezoek deze garage in Antwerpen voor een veilige rit

Als uw vrachtwagen dringend aan herstelling toe is, raden we u aan om de hulp in te schakelen van deze garage voor trucks in Antwerpen. Elke chauffeur van een camion of truck heeft recht op een veilige en comfortabele manier van reizen. Kom langs in de vrachtwagengarage en bespreek de mogelijkheden samen met de garagisten.

https://bdbtruckentrailerrepair.com/depannage-antwerpen/