Super Moto
Image default
Mode en Kleding

Hoe draag jij je luiertas?

Bij het kiezen van de perfecte baby luiertas zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Denk na over hoe je hem wilt dragen. We raden je aan een half uur met een 5 kg zware tas rond te sjouwen en dan te beslissen of je hem op je rug wilt dragen. Als dat zo is, overweeg dan beslist een van de converteerbare luiertassen die je in een luiertas rugzak kunt veranderen. Voelen je armen en schouder prima, dan ben je misschien OK met een meer conventionele stijl luiertas. Dat kan een tote luiertas zijn die grote handvatten en een schouderband gebruikt, of een messenger stijl luiertas die over je borst gedragen wordt. Beter nog, kijk eens naar de converteerbare luiertassen die je gemakkelijk kunt verwisselen tussen een draagtas met schouderbanden en een luiertas rugzak. Je zult ons dankbaar zijn als je hem meeneemt naar Disney!

Denk ook na over wat er gebeurt als je andere dingen moet doen, zoals je baby in en uit het autostoeltje halen. Zal hij hinderlijk van je schouder floepen, blijven zitten als een baby luierrugzak, of kun je hem op de grond zetten en niet bang zijn dat hij door wat water verpest wordt of omvalt en de inhoud morst?

Welke stijl je ook kiest, je moet bedenken hoe je hem ook op kinderwagens kunt zetten: wil je hem in de mand van de kinderwagen neerzetten, of wil je hem aan het stuur van de kinderwagen hangen? Als dat laatste het geval is, kun je beter een luiertas kopen die wandelwagenriemen bevat. Wees natuurlijk altijd voorzichtig als je de luiertas aan het handvat van je kinderwagen hangt: als je je baby eruit haalt, zal de kinderwagen achterover klappen (tenzij de tas superlicht is)! Zorg er dus beslist voor dat de wandelwagen die je kiest een mooie grote mand heeft waarin je luiertas past, of dat je hem gerust op je lichaam kunt dragen.