Super Moto
Image default
Kinderen

Welk snel autobed gaan jullie kiezen?

Een autobed voor uw kind kopen is super stoer. Alhoewel hij nog een tijdje niet mag rijden in een echte auto, kan hij wel alvast in zijn droombolide slapen. Kijk samen met uw zoon naar welk racemonster uw voorkeur uitgaat. Zijn jullie helemaal fan van de formule 1 bijvoorbeeld? Of juist van Lamborghini’s? Vind het stoere autobed waar uw zoon elke avond met megaveel plezier in wil gaan slapen.

De rode Lamborghini

Een Lamborgini is een erg snelle wagen. Zo ook dit autobed lamborgini rood. Ziet deze er niet snel uit? Ik dacht het wel. Waar een echte Lamborghini vaak meer dan honderden, zowel niet duizenden PK’s heeft, moet dit autobed het doen met 0 PK’s.  Het is dan ook bedoeld als bed om in te slapen. Een bij een goede nachtrust, is het niet wenselijk om van A naar B te geraken. Qua materiaal is dit autobed gemaakt van MDF. Dit is samengeperst en gelijmd afvalhout, dat aan elkaar geplakt zich makkelijk laat vervormen en snijden. Zo kan er eenvoudig deze mooie gestroomlijnde bolide ontstaan. Aan de zijkant van dit model staat Tigershark. Qua matras kun je er een matras van 90x200cm in leggen. Dit is een standaard maatvoering. Ook grotere jongens zullen prima in dit autobed kunnen slapen. Echter zal men op een gegeven moment als men ouder wordt, men een neutraler bed prefereren. Dat hoort bij de leeftijd. Waar je normaal gesproken niet uitgekeken kan raken op een Lamborghini, kan een autobed in verval raken. Dit model is belastbaar tot maar liefst 75kg. Een lattenbodem hoef je er niet meer bij te kopen. Deze zit al bij het bed. Waar een echte Lamborghini de deuren via de zijkant verticaal kan openen, is dit niet het geval bij dit autobed. Uw kind kan het beste via de voor- of achterkant van het bed uitstappen. De verhoogde zijkanten dienen niet alleen ter decoratie. Maar ook als uitvalbeveiliging. Zo levert dit autobed u geen ongelukken op! Het is een bed dat heel veel indruk weet te maken!

Zo snel als de bliksem!

Met het peuterbed MC Queen been je zo snel als de bliksem! Uw kind zal dit karakter zonder meer herkennen van Disney’s Cars! Als uw kind hier helemaal verzot aan is, is dit het ideale autobed. Wat dit bed zo uniek maakt is dat het is voorzien van een windscherm en LED-lampen! Welk bed heeft er nou daadwerkelijk koplampen op zitten? Dat is toch supergaaf en iets wat je als kind zo graag wilt. Dit bed heeft het! De koplampen zijn daarbij ideaal om als leeslamp te gebruiken.

U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat uw peuter niet naar bed wil. Met dit autobed gaat dit gegarandeerd lukken. Het formaat van dit bed is 140x70cm. Dit is het formaat autobed voor peuters. Een losse lattenbodem hoeft u verder niet bij dit bed te kopen. Deze zit er namelijk standaard al bij. Wat verder nog ontzettend vet en praktisch is aan dit bed, is dat het een opbergvak heeft voor speelgoed! Of je kunt er ook beddengoed in doen. Al met een al een zeer leuk bed voor een prima prijs.

Toch een ander racemonster?

Naast de uitgelichte auto’s, zijn er nog veel meer autobedden in omloop. Er zijn er inmiddels zoveel dat u altijd wel een keuze zou moeten kunnen maken. Bij de online meubelwinkel Emob vindt u maar liefst een ruim assortiment van meer dan 20 verschillende modellen autobedden voor uw kind. Dat is meer dan u bij een gemiddelde vakgarage tegen zult komen! Race naar deze website of scheur het internet af op zoek naar de ultieme racewagen.