Super Moto
Image default
Cadeau

Rubik’s Cube Gan 356i. De technologisch meest geavanceerde kubus in massaproductie

 

Prijs: 
Ga naar de winkel

Hallo. Ik lees Muska al een hele tijd en ben de auteurs die de kracht en de tijd vinden om recensies te schrijven erg dankbaar.
Hier vond ik veel nieuwe en interessante producten die ik niet anders kon dan kopen. Lange tijd wilde ik me ook bij de auteurs aansluiten, maar toen ik me realiseerde dat ik onvoldoende kennis had van elektronica en dat ik prachtig complexe literaire constructies beheerste, zag ik af.
Nadat ik echter recensies over Rubik’s kubussen op de site had ontmoet, realiseerde ik me wat ik met je kan delen.
Dus een recensie van de “slimme” kubus Gan 356i onder de cut (voorzichtig veel foto’s)

 

Om te beginnen een paar woorden over jezelf, zodat je, als je serieus bent over kubussen, kunt begrijpen hoeveel je wel of niet moet geloven in mijn woorden en conclusies.
Ik ben in 2011 begonnen met het verzamelen en in elkaar zetten van puzzels, maar ik heb nooit echt hard gewerkt aan de snelle Rubiks kubus. In mijn verzameling zijn er de meeste moderne kubussen die op verschillende tijdstippen als de beste werden beschouwd, dus er is iets om mee te vergelijken. Toen ik begon met speedcuben, stelde ik mezelf mentaal de tijd vast die ik zou willen bereiken – 20 seconden op gemiddeld 5 pogingen. Deze tijd werd pas in januari 2018 bereikt en meteen verdween de motivatie en interesse in het kubussen en verzamelen.
Dit zijn de geschatte resultaten van vergaderingen voor 2018. Ik los de kubus toch op, maar lui en zelden, dus sommige algoritmen beginnen te vergeten.
In 2019 werd de Gan 356i de eerste en enige Rubiks kubus die aan mijn verzameling werd toegevoegd. Dit komt waarschijnlijk door het feit dat ik de “psychologische” mijlpaal van gemiddeld 20 seconden heb overwonnen, en door het feit dat fabrikanten meer stickerloze blokjes (blokjes van gekleurd plastic) begonnen te produceren, wat ik veel minder leuk vind dan klassieke blokjes met stickers … Omdat de monsterlijke kubus van 17×17 bijvoorbeeld niet uit zwart plastic kwam, heb ik hem nooit voor de verzameling gekocht.

Nu direct naar de held van de recensie: dit is de duurste kubus van het populaire Gan-bedrijf onder de kubussen. Felix Zemdegs en Max Park, recordhouders en wereldkampioenen in het op hoge snelheid assembleren van de Rubiks kubus, verzamelen bijvoorbeeld drie roebels van dit bedrijf. Omdat de prijs behoorlijk bijtend is, werd de kubus met kortingsbonnen gekocht bij de uitverkoop van 11 november. Op het moment van aankoop had deze winkel een van de laagste prijzen, plus het is de officiële winkel van de bekende fabrikant van ongebruikelijke puzzels Witeden – daarom heb ik ervoor gekozen.
Aankoopbewijs:

 

speed cube kopen

 

https://breinbrekers.be