Super Moto
Image default
Auto's en Motoren

Rolstoelvervoer

Draaibare autostoelen hebben een soort basis nodig om ze gemakkelijker te kunnen draaien. Deze zijn vaak ingebouwd en kunnen niet worden verwijderd, wat betekent dat ze niet compatibel zijn met reissystemen.

Een aantal fabrikanten hebben een 360 ° rotatiefunctie geïntroduceerd, die een verlengde naar achteren gerichte, voorwaarts gerichte en lay-over mogelijk maakt, zodat u de stoel naar de deur kunt richten, waardoor het een stuk gemakkelijker wordt om uw kleintje in en uit de deur te krijgen. auto. .

U zult zien dat de meeste draaibare autostoelen 360 graden draaien, terwijl sommige slechts 180 graden draaien. Het belangrijkste verschil is dat een rotatie van 360 ° een achterwaarts en voorwaarts gerichte stoel is, terwijl een rotatie van 180 ° slechts in één richting is gericht, maar u kunt deze draaien om het in- en uitstappen voor het kind gemakkelijker te maken. van de stoel.

 

 

 

 

Het is echter de moeite waard om rond te shoppen om erachter te komen wat bij de prijs is inbegrepen. U zult bijvoorbeeld zien dat de meeste onderstellen meestal bij de prijs van het autostoeltje zijn inbegrepen, maar bij sommige moet u de onderstellen apart aanschaffen.

Waarom zou ik een draaibaar autostoeltje kopen?

Een van de belangrijkste voordelen van een draaibaar autostoeltje is dat het u comfortabeler maakt wanneer u uw baby in en uit de auto neemt door het naar de autodeur te kunnen draaien. Dit scheelt gedoe met een stoel die probeert los te maken en eruit te tillen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een draaibaar autostoeltje

 

 

Als u ooit problemen heeft gehad om uw baby of peuter in en uit het autostoeltje te krijgen, kan een ‘draaibaar autostoeltje’ een goede optie zijn, omdat u het autostoeltje dan naar uw autodeur kunt draaien om uw kind eruit te halen. Als u een stoel kiest die 360 ​​° kan draaien, kan deze ook naar voren draaien, waardoor u langer naar achteren kunt kijken.

Omdat veel draaibare autostoeltjes zijn ontworpen om u tot 4 jaar mee te nemen, kunnen ze duurder zijn met een startprijs van ongeveer $ 200 en sommige tot $ 400.

Hoeveel kost een draaibaar autostoeltje?

 

 

Als ze een ingebouwde basis hebben, zijn draaibare autostoelen vaak groot, omvangrijk en zwaar en wegen ze ruim 10 kg. Dit betekent dat ze niet geschikt zijn om regelmatig in en uit een auto te stappen, of om tussen verschillende auto’s te wisselen – als er eenmaal een ‘draaibare autostoel’ met ingebouwde basis is geïnstalleerd, wil je deze waarschijnlijk zo houden manier.

Draaibare autostoel

 

https://www.mobility4all.be/

https://www.mobility4all.be/