Super Moto
Image default
Aanbiedingen

Ontdek waarom vloeipapier onmisbaar is voor je verpakkingen!

Vloeipapier is een veelgebruikt verpakkingsmateriaal vanwege zijn zachtheid. Vloeipapier is gemaakt van zijde-fibers waardoor het papier zacht wordt. Dit product is verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van vloeipapier? In deze blog bespreken we de drie belangrijkste voordelen van vloeipapier. Lees snel verder als je wilt weten hoe je je klanten extra blij kunt maken! 

 

1. Bescherming

Vloeipapier wordt vaak gebruikt ter bescherming bij verzending of het meegeven van producten, zoals mokken, bierflesjes van de slijterij of kledingstukken. Het zorgt ervoor dat de producten geen krassen oplopen en stofvrij blijven. Een service waar je klanten gegarandeerd blij van worden! 

 

2 Alternatief voor draagtassen

Tegenwoordig hergebruiken mensen vaak draagtassen en brengen ze hun eigen tas mee naar de winkel, wat goed is voor het milieu. Echter, het is zonde dat klanten geen tas meer krijgen met je logo erop. Gelukkig biedt vloeipapier hier een oplossing! Je kunt vloeipapier laten bedrukken met je logo of bedrijfsnaam of een andere leuke tekst, waardoor je niet alleen de producten beschermt, maar ook je klanten je niet snel zullen vergeten. 

 

3 Cadeauverpakking

Vloeipapier ziet er niet alleen luxe uit, het is ook nog eens ontzettend handig! Hierdoor kun je een ‘gewone’ verpakking eenvoudig omtoveren tot een cadeauverpakking. Gebruik dun vloeipapier om een (papieren) tas op te vullen, of dikker vloeipapier als vervanging voor cadeaupapier. Dankzij de flexibiliteit van vloeipapier is het erg handig in gebruik. 


Ben je overtuigd en wil je vloeipapier bestellen? Neem dan eens een kijkje bij Rotimshop.be. Hier kun je vloeipapier kopen met verschillende patronen of kleuren. Zo kun je een zijdepapier vinden die past bij je bedrijf!

https://www.rotimshop.be/