Super Moto
Image default
Management

MBA technology management

Een MBA is een graad die individuen helpt hun huidige werksituatie te verbeteren, hun salaris te verhogen, en de zakelijke kant van elke industrie te verzorgen. Met een MBA in Technology Management worden technologische realiteiten gerealiseerd en aan het werk gezet om bedrijven te verbeteren die te maken hebben met een steeds veranderende industrie. Dus, wat is een MBA in Technology Management?

 

Technologie is in hoog gebruik als een industrie omvat het gebruik van computers en software op te slaan, te verwerken, te beschermen, te verzenden en te ontvangen informatie. De student die een MBA in Technology Management wenst, begrijpt niet alleen het belang van innovatie, maar ook de kritieke behoefte aan hoe die innovatie moet worden georganiseerd en bevorderd om de impact ervan te optimaliseren. Dit programma legt de nadruk op productanalyse vanuit een financieel perspectief, hoe opkomende trends te evalueren, communicatievaardigheden die teambuilding ten goede komen, en nog veel meer.

 

De combinatie van een bepaald niveau van technische expertise met de wens om efficiënte bedrijfsstrategieën te creëren en uit te voeren om technologie te ondersteunen en te bevorderen, is een voorwaarde voor succes in dit programma. Vanuit een zakelijk perspectief is een van de uitdagingen van het beheren van technologie duidelijke communicatie. Een technologieprofessional die blijk geeft van inzicht in kostenstructuur, klantengedrag en industrietrends, en die een verbindingspersoon tussen afdelingen kan zijn, is een onschatbare aanwinst voor een bedrijf.

 

MBA-programma’s variëren in kosten, afhankelijk van de instelling en het gradenplan. Het is het beste om een verscheidenheid van programma’s te onderzoeken om te zien welke het beste past bij de schema’s en financiën van studenten.

 

Een geavanceerde graad programma dat het vermogen om strategisch te denken en zakelijke doelen te vertalen naar technologische realiteiten versterkt is aantrekkelijk in de technologie veld. Goede leidinggevende en administratieve vaardigheden zijn in toenemende vraag in de technologie-afdelingen. Carrières omvatten Computer en Informatie Systemen Manager, Chief Technology Officer, en Informatie Technologie (IT) Directeur. Verantwoordelijkheden kunnen bestaan uit het gezond houden van de technische infrastructuur van een bedrijf, maar ook uit het schetsen en implementeren van de visie. Uiteindelijk helpen deze functies om mogelijkheden aan het licht te brengen.

 

In de wereldeconomie van vandaag kent de technologie-industrie geen grenzen. U kunt een MBA in Technology Management van bijna overal op de planeet studeren en voltooien. Online leren helpt u uw educatieve doelen te bereiken door flexibel genoeg te zijn voor uw schema en tijdlijn. 

 

Digitalisering neemt een steeds belangrijkere rol in het management. Daarbij komen de globalisering, de vraag naar technologische innovatie en de compatibiliteit daarvan. Bijgevolg is er steeds meer vraag naar managementvaardigheden op het gebied van digitalisering en transformatie. 

Vereisten voor de cursus

Toelatingseisen voor verschillende lengtes van masteropleidingen:

 

Fast Track 2 semesters: Bachelor 240 ECTS + 60 ECTS Master

Thesis Focus 3 semesters: Bachelor 210 ECTS + 90 ECTS Master

Industry Placed 4 semesters: Bachelor 180 ECTS + 120 ECTS Master

Aanmeldingsvereisten (1,1,5 of 2 jaar):

Aanvraagformulier

Middelbaar schooldiploma / Certificaat

Undergraduate graad (Bachelor, MBA, of Master)

Taalvaardigheid* (of verzoek tot vrijstelling**)

CV

Kopie van paspoort

Motivatiebrief

Alleen voor niet-EU aanvragers: €3.000 aanbetaling (Deze reserveringskosten worden in mindering gebracht op het totaalbedrag van de studiekosten)

Getuigschrift werkervaring 

 

Om een vrijstelling voor een taaltest aan te vragen, moet u in een land hebben gestudeerd waar de officiële eerste taal het Engels is:

 

Minstens negen maanden in duur;

Voltijds;

Ondernomen aan een erkende instelling waar onderwijs en beoordeling gedurende de cursus volledig in het Engels zijn;

Afgerond binnen 2 jaar na de begindatum van de cursus waarvoor u een aanvraag indient;

Medium of Instruction (MOI) moet Engels + EF SET of een ander geaccepteerd certificaat voor Engelse taalvaardigheid aangeven.

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/