Super Moto
Image default
Bedrijven

Je voorbereiden op de grote dag!

Wauw! Klamme handjes, knikkende knieën. Je staat op het punt om te bevallen of je gaat trouwen. In dat laatste geval zit er al maanden niets anders meer in je hoofd natuurlijk, want trouwen is iets wat je al je hele leven in je hoofd hebt, dromend van de grote dag. Je mag even de prinses van de ruimte zijn, vieren dat er liefde is. Een sprookje dat uitkomt in het echte leven? Wel als je zorgt dat je goed voorbereid bent. Zo voorkom je een nachtmerrie.

Checklists en trouwboek

Een trouwerij is een stuk strategischer dan je misschien zou willen. Door alles strak en gepland aan te pakken voorkom je echter een hele hoop stress. Je kunt natuurlijk een wedding planner inhuren (sowieso een goed idee misschien), maar je ontkomt er niet aan dat je zelf ook dingen moet doen. Voor de basis heb je al een notaris nodig, en waarschijnlijk een locatie, maar als je het groots en klassiek wilt aanpakken komt er nog veel meer bij! De juiste kleurencombinatie, bloemstukken, decoratie, naamkaartjes en zitplaatsen, catering… Dat ga je niet redden zonder duidelijk bij te houden wat je wilt en wat alles kost. O ja, en dan is er natuurlijk nog de jurk!

Bruidsmode Gent

Een bruidsjurk is één van de duurste aankopen voor je bruiloft. Althans, het kan één van de duurste zijn. Als je gaat kijken bij bruidsmode Gent of bruidsmode Hasselt vindt je ook een aantal outletproducten. Zo kun je met minder geld toch een prachtige nieuwe jurk krijgen. Wil je nog goedkoper zijn dan bruidsmode Gent of bruidsmode Hasselt, dan ben je eerder tweedehands aan het zoeken. Dat is echter een persoonlijke keuze.

Korte samenvatting

Eigenlijk heb je drie belangrijke punten waar je op moet letten om de dag goed te organiseren. Eén is traditionele formaliteiten. Is alles legaal in orde met onder andere de notaris? Heb je de juiste kleding? Twee is sfeer en voorzieningen. Hoe wil je dat de bruiloft eruit komt te zien, wat moet er gegeten worden volgens jou en wat heb je nodig om te zorgen dat iedereen heeft wat ze nodig hebben? Een derde is vervolgens mensen. Wie wil je daadwerkelijk bij je hebben op je bruiloft, en is een kleinere bruiloft ook prima? Als je al deze dingen hebt bepaald en hebt geregeld ben je in principe klaar om te trouwen.