Super Moto
Image default
Hobby en vrije tijd

Een leuke en bestuurbare RC-auto kopen

Bent u een liefhebber van auto’s en verzamelt u miniatuurexemplaren? Dan is de kans groot dat u steeds op zoek bent naar modellen die u nog niet in uw collectie heeft. Gelukkig kunt u altijd eens langsgaan bij Modelbouwcenter Baillien in Borgerhout, waar u een mooie RC-auto of andere miniatuur auto kunt kopen. Deze winkel beschikt over een ruim aanbod aan diverse modellen van bekende automerken. U vindt hier ongetwijfeld auto’s die nog niet in uw collectie zitten, dus aarzel niet om eens langs te gaan bij deze specialist.

Een bouwdoos met alle onderdelen die u nodig heeft

Wilt u uw nieuwe RC-auto graag zelf in elkaar steken? Dat kan! Bij deze modelbouwspecialist kunt u bouwdozen kopen met alle onderdelen die u nodig heeft om een miniatuur auto te bouwen. Als u van knutselen houdt, is dit dus ideaal voor u. Bovendien geeft een zelfgebouwde auto u nog meer voldoening eens u deze eenmaal ziet pronken op de kast. Ontdek in het aanbod de grootste merken schaalmodellen, zoals AUTOart, Welly of Burago. Als u dus een RC-auto of andere miniatuur auto wilt kopen, kunt u ofwel online een bestelling plaatsen en de winkel bezoeken. De medewerkers staan alvast klaar om u te ontvangen en bij te staan met advies op maat.

Rijd binnenkort rond met uw nieuwe, zelfgebouwde RC-auto

Wilt u een RC-auto of andere miniatuur autokopen waarmee u nog uren plezier beleeft? Breng dan zeker een bezoek aan de leuke winkel van deze modelbouwspecialist. Heeft u specifieke vragen over bijvoorbeeld het plaatsen van een bestelling? Of krijgt u graag meer informatie over een bepaalde miniatuur auto? Neem dan contact op met de ervaren medewerkers. De contactgegevens vindt u gemakkelijk terug op de website, maar u bent uiteraard ook steeds welkom in de winkel. Weet u al welke RC-auto u gaat kopen?