Wilt u een mooie en betaalbare occasion kopen?

Wilt u een mooie en betaalbare occasion kopen?

De beste occasions in Midden-Nederland koopt u in Heteren  Of u nu jong bent, van middelbare leeftijd of ouder dan wel bejaard: als u een auto koopt, zoekt u natuurlijk uw favoriete merk en model voor de scherpst mogelijke prijs. Uiteraard wilt u een auto die goed is onderhouden en waarop u volledig kunt vertrouwen. In Midden-Nederland kunt u voor voordelige kwaliteitsoccasions terecht bij Rafi Auto’s, een ervaren en professioneel autobedrijf in Heteren. Of u nu een prima onderhouden tweedehands Lexus, een Ford, Volvo of Kia zoekt: bij ons autobedrijf in Heteren worden tal van topmerken auto’s verkocht voor de beste prijzen. 

Rafi Auto’s: een RDW-erkend autobedrijf in Heteren 

Als RDW-erkend autobedrijf in Heteren blinkt Rafi Auto’s uit in het professioneel onderhouden, verkopen en inkopen van nagenoeg alle merken auto’s. Onze ervaren monteurs worden continu bijgeschoold en zijn daardoor op de hoogte van de nieuwste eisen die aan garages gesteld worden. Als u uw auto snel en goed wilt repareren, een goed autobedrijf in Heteren zoekt voor het standaard apk-onderhoud of u bent op zoek naar een comfortabele tweedehands auto, dan is Rafi Auto’s uw ideale partner! Een van de services die ons autobedrijf in Heteren u te bieden heeft, is de mogelijkheid om te kiezen uit diverse standaard garantiepakketten. Hierbij wordt de auto afgeleverd met apk, een goede onderhoudsbeurt en/of volledig gereinigd van binnen en buiten. Uw wens is hierbij onze leidraad! 

Kom langs bij Rafi Auto’s in Heteren 

Ook kunt u bij Rafi Auto’s terecht voor 24/7 pechhulp, verzekeringen of het uitvoeren van uw auto naar het buitenland (bijvoorbeeld als u gaat emigreren). Breng gewoon een keer een bezoek aan onze garage in Heteren, waar u onze mooiste auto’s kunt bewonderen en/of een proefrit kunt maken. Graag tot ziens!